Geisha och en tv-kväll

Titta vad som kom idag, min glossy box. Är alltid lika spännande då den kommer, tyvärr var den förra lite trist och den här verkade väl inte så mycket bättre, bäst var Geisha mörk choklad he he Nä men jag måste testa grejerna innan jag klagar, inte rättvist annars :-)

Idag var ju lille- skrutt och jag till Holmsund, tillbringade några trevliga timmar där och vi kom hem lagom till middagen som redan var klar, dvs rester från tidigare i veckan, pasta-spenat gratäng och köttbullar till, riktigt gott :-)

Kvällen har spenderats i soffan, först bonde söker fru och sen Trinny & Susannah. Shit vad jag beundrar dem, så himla duktiga och bäst av allt är att då jag sett ett avsnitt med dem känner jag mig super inspirerad och vill visa upp mina former och kvinnligheter, är inte det underbart så säg :-D

Nä nu lite wf och sen sova, imorgon kommer Emil hem och det känns såååå bra <3
Natti Natti!

Long time no see

He he, ja, inte är man ju någon stjärnbloggare direkt ;-)
Fick mig en spark i baken av S som tyckte att det var liiiiite väl länge sedan jag skrev något så here I am ;-P

Idag ska jag och minstingen bege oss till Holmsund och hälsa på familjen Lindmark så det är bäst att jag hoppar in i duschen så ingen får en smärre chock, iofs skulle jag kanske kunna komma undan med att det är Halloween ;-D

Barnvaktsjakt och inredningssug

Imorse ringde jag min kära mor för att stämma av med henne eftersom att hon skulle sköta Edvin då jag skulle till naprapaten. Dessvärre var hon jätte dålig, mest troligt salmonella som hon kan ha fått i Turkiet då hon just kommit hem därifrån. Försökte få tag i någon annan potentiell barnvakt men det visade sig vara lite svårt då några jobbade och lill-svägerskan skulle besikta bilen i en annan stad och inte skulle hinna tillbaka till den tiden. Så då blev det att byta tid helt enkelt och jag håller tummar och tår att sambon kommer hem i tid imorgon så jag kan gå då :-D
 
Annars händer inte särskilt mycket här hemma. Jag har dammsugat, stekt upp pannkaka till lunch som jag och lillen mumsat i oss innan vi tog en promenad med vovarna. Nu sover han sött ute på bron nerbäddad i vagnen. Jag har sippat kaffe och känner mig lite sugen på något, men vad? Får bli nå tööörrknäckebröd kanske ;-)
 
Jag känner ett stort sug att göra om här hemma, nya gardiner, nya fönsterlampor, ny vardagsrumsmatta och lite nya kuddar och lyktor för att få upp mysfatorn. Tycker vårt vardagsrum känns halvtomt och trist, vet inte hur jag ska få till det så det känns mysigt?!? Nåt att fundera på :-)
 
 

Vilken morgon

Ja, vilken morgon alltså, mensvärk och yrsel så det var bara att dra madrassen till vardagsrumet, ta en ipren och lägga sig och vila, så gott det går med en 1-åring som är nyfiken på allt :-S
Hur som helst piggnade jag till efter en timmes vila och har lyckats gå på promenad med hundar och vagn och slängt ihop en ugnspannkaka som ska serveras till middag ikväll. Inte illa pinkat alltså ;-)
I morgon ska jag till en naprapat, har skjutit på detta en längre tid men käner nu att det är ohållbart att gå med denna yrsel ovh värk i nack och rygg. Jag kan ju inte bara gå omkring och klaga och inte göra nåt, eller hur? :-)
Hoppas bara att det inte blir värre efter att han har klämt och känt :-/
 

O.P.I

Idag blev det lite shopping tillsammans med Sofia. Köpte bl.a ett nytt nagellack, O.P.I färg H08 Jag är supernöjd och bjussar på en bild men själva lackningen skedde i dunkelt ljus så det blev en del skavanker, ha överseende ;-)

Fraktfritt hos Nelly

Såg att det är fraktfritt just nu hos Nelly.se och de har Fashion Week den här veckan med roliga erbjudanden varje dag, hur kul är inte det? :-) Jag skyndade in och har beställt ett svart linne med tryck för 199 kr, kanske var den lite för mycket fjortis, får väl se då den dimper ner i brevlådan :-)

Vill ha

Så snygg stövel, du hittar dem hos www.sarenza.se

1 oktober

Hmm, bilderna i förra inlägget kom i helt fel ordning och dessutom vändes ena bilden helt fel håll :-O Så irriterande att jag inte är så haj på detta ;-/
 
Hur som helst väcktes jag kvart i sex av en skrikande 1-åring så jag tog mina sängkläder och la mig i hans rum även denna morgon, skönt att ligga lite extra, i alla fall tills jag hörde hur han satt på golvet och krystade och en härlig doft spreds i rumet ;-) då var det bara att kliva upp och servera gröt åt herrn och en kaffe från tassmiomaskinen till morsan :-P Lyx för en småbarns förälder att bara behöva trycka på en knapp för att få en kopp kaffe :-D
 
Just nu sover den lille så jag passar på att sitta vid datorn, det här är typ den enda stunden på dagen då jag gör det, då han är vaken är det omöjligt och på kvällen då han somnat vill jag bara dö i soffan ;-)
 
 
vällen då han somnat vill jag bara dö i soffan ;-)