Glossybox

När vi åkte för att handla idag upptäckte vi att brevlådan höll på att svämma över så när vi kom hem igen tog jag in all post. Vi hade glömt att ta in posten som kom i fredags och min glossybox har alltså legat där hela helgen, jag som gått och hoppats att den skulle komma imorgon he he. Tycker det är så roligt med denna glossybox, däremot vet jag inte om jag är så impad av månadens box. Men man kan väl inte alltid vara nöjd till 100% :-) Gör ett försök att få med några bilder till detta inlägg :-P

har du sett...

...att Johanna Toftby har en tävling där man kan vinna valfri top eller tunika från Plain Vanilla? Jag är med och tävlar så klart och hoppas innerligt att jag blir den lycklige ;-)

Länken hittar du här: http://blogg.amelia.se/johanna-toftby/2012/09/28/vinn-plain-vanilla/

Testning

Testar att blogga med min I-Phone ;-) 20 min i 7 vaknade Edvin så då tog jag mitt täcke och kuddar och la mig inne hos han och då låg vi till halv åtta, sen var det bara att kliva upp. Gröt och lite bus och nu blir det lunch om ett tag för liten skrutt innan han ska ut i vagnen och sova. I dag står vecko handling på schemat, drygt som fanken men skönt då det är gjort :-) Hej så länge!

Ooopps

Ser att bilderna blev lite halvtaskiga, ha överseende, jag håller på att lära mig ;-)

Detta skall hålla mig varm i höst

1. Turkos halsduk, grå mössa med blomma & gråa fingervantar Åhlens
 
2. Halsduk & mössa svart/vit Wera Åhlens
 
3. Pannband med söt rosett Åhlens

Ovan

Märker att jag är ovan med detta, skrev inget igår och har inte lagt ut en endaste bild :-O men det kommer, det kommer, igår blev det en hel del shoppat och bara jag fått arslet ur ska jag fota och lägga ut här ;-)

Bakning...

...pågår. Testar ett för mig nytt recept på en äppelpaj med flingsalt i, låter strange jag vet men man måste testa för att veta ;-)

Första inlägget

Hej och välkommen! Oj vad jag har både längtat och dragit mig för att starta en blogg, jag menar, vad skriver man i sitt allra första inlägg liksom? Hur börjar man? Hehe, ja nu har jag ju redan börjat så det är väl bara att köra på då ;-)  Min tanke är att jag ska blogga om mode och skönhet men även lite ur mitt liv och min vardag, hoppas du hänger med :-)
Kram!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.