Vad hände?????

Nä men hur gick det här till, ni kan aldrig gissa vad jag just gjorde hehe. Jag ringde och bokade tid för klippning och färgning. Som jag har dragit på detta alltså, dragit mig för att boka tid men nu så, nu äntligen, den 7 maj blir det kanske en pingla av mig med ;-) Sist jag var till frissan var inför Edvins dop, september 2011, jajamensan 1½ år sedan. Lär inte bli mycket kvar av mitt långa hår för det är illa däran men fräscht ska det bli, och snyggt :-P Jag vet inte vilken färg det barkar åt, ena stunden vill jag vara brunett och nästa lite ljusare. Havreblond kanske vore nåt ?

Valborg

Valborgsmässoafton idag, ett jäkla pissväder har det vart, blåsigt, regnigt och kallt. Huvva!!! Men det är inte mycket snö kvar, alltid något ;-) Efter att ha lämnat Edvin hos dagmamman hade jag en tid på vc. Sen åkte jag hem och tog en promenad med vovarna.
Ikväll kommer Eva-Lena hit och äter middag med mig och pojkarna. Om vi går till någon majbrasa får vi se. Är det så att Keyvan tycker vi ska det så blir det så, annars blir vi hemma. Edvin ska ju ändå sova vid 19 tiden och här i byn tänds den 19.30 men men, det går så klart att hålla honom vaken och han kan somna i vagnen lika bra :-)

Igår och idag har jag lagt ner lite tid på lägenhetsletande och skickat iväg intresseanmälningar till privata hyresvärdar. Tror inte det kommer ge frukt, vi måste nog vara mer på antar jag. Ringa vareviga dag ;-)

Önskar er alla en trevlig Valborg :-)

Ett försök till dagens outfit

Jag är ju dålig på att lägga ut bilder på dagens klädval, mest för att jag typ jämt haft mjukisar och slitna tröjor ;-) Nu blir det mer och mer att jag är ute bland folk och därför tar på mig lite mer passande kläder. Så idag mina vänner kommer därför en dagens bild på mig, kapade bort skallen dock ;-) Förhoppningsvis kommer jag bli bättre på det här och att få till lite bättre bilder men tills dess kör jag så här. En väldigt simpel vardagsklädsel helt enkelt, tröja och byxor från H&M, halsband från Dogeared.

Aprils Glossy box

 

Detta är vad som kom i månades box, från vänster:

ETRE BELLE Collagen & Aloe Vera Hydra Mask - Återuppbyggande och återfuktande kollagen och aloe vera mask för alla hudtyper som ökar hudens elasticitet och ger jämnare hudton.

 

MARIA NILA Palett Masque - Återfuktar torrt hår, ger näring och ett silkesmjukt resultat. Arganolja motverkar friss och tillför glans. Skyddar mot UV-strålning och fria radikaler.

 

TANCAN Bronze Self-Tanning Spray - Naturtrogen solbrun färg med Erythrulose. Innehåller aloe vera och vitt te men inga tillsatser eller parfymer.

 

BALANCE ME Super Toning Body Wash - Dusch creme som sätter igång hudcirkulationen

 

VICHY Normaderm Hyaluspot - Effektiv punktbehandling som verkar djuprengörande och tar bort finnar snabbt.

 

Min favorit i den här boxen är så klart MARIA NILA, kommer antagligen passa utmärkt till mitt torra och frissiga hår :-)

Taggar: Balance Me, Etre Belle, Glossy Box, Maria Nila, Tancan, Vichy;

Maxi & Hemkörning

Edvin och jag gjorde Maxi klockan åtta på morgonen. Lagom med folk den tiden :-) Hämtade ut några paket oxå. På tal om paket, fick ett samtal för en liten stund sedan och skorna som jag beställde till Edvin är på väg, hemkörning. Vilken service! Fri frakt, fri retur och hemkörning, tummen upp :-)

På Maxi kunde jag inte låta bli att köpa en gräsklippare till Edvin. Kul att styra omkring tycker min lille skrutt :-)

Beslut, besök och salsa

Dagens svåraste beslut (betyder alltså att det inte var särskilt jobbiga beslut som skulle tas hittills idag) att smaka EN eller låta bli. Emil ställde sig och rullade chokladbollar då vi får lite kaffebesök i em och vi inte har så mycket att bjuda på, inte ens ägg att kunna göra en sockerkaka finns hemma. Men ingen kan väl motstå chokladbollar, förmodligen inte jag heller.

Ikväll blir det salsa för hela slanten, först en timme rueda och sen 2 timmar dj:ande. Känns kul men lite pirrigt oxå :-)

Ny mössa

Härom dagen fick vi hem en mössa till Edvin, beställd från Lilla grodan design. Det är en tunnare variant än den blå mössan med bilar som han har, även den från Lilla grodan.

Så här fin är den på :-)

 
 
Så hääääääääääääär mycket gillar han den ;-)
 
 
 
Till och med så mycket att den ska vara på vid mellis ;-P
 
 
 
Ikväll hade Keyvan träning och under tiden han spelade fotboll var jag ute och promenerade med Eva-Lena. En timme hann vi med totalt och det var så himla skönt. Och att det är så ljust på kvällen gör att man skulle vilja gå hur länge som helst. Plus att det var lite skönt att lämna ansvaret här hemma för ett tag. Edvin är en riktig gnällspik så det var skönt att vila öronen ett tag ;-)
 
Nu är det läggdags här hemma, lite candy crush innan bara.
God Natt där ute i cybern!
 
p.s Hoppas att ingen tog illa vid sig av våra tokiga löptikar i förra inlägget :-) d.s

 

Taggar: Lilla Grodan Design;

Varning för hund-snusk

Lite hund-porr så här mitt i veckan. Då tjejerna är i slutet av löpperioden är de desperata och tar vad som bjuds, dvs varandra ;-D

Dansa mera

I eftermiddag var Annso och jag på ett zumba pass. Vi hade kul och blev lagom svettiga. Jag föll inte ihop och förvandlades inte heller till någon pöl. ;-) Vi får se om vi går dit fler gånger, är ju gratis så man får passa på höhö. Nu är min danslust väckt än mer så på torsdag ska jag dj:a och timmen innan jag börjar spela ska jag (om jag hinner) vara med på ruedan :-P Älskar att dansa och senaste åren har hela jag känt mig död men nu skall jag väckas till liv minsann, ett NYTT liv. Så håll i hatten ;-) Ingen bild så det får bli ett sånt där trist inlägg den här gången. Ska bättra mig :-)

Måndag igen

Nu krånglar blogg.se-appen på min iPhone igen, tar mig inte in. Tycker det är så enkelt att blogga därifrån (även om det ofta blir fel i texten då) och eftersom att bilderna finns där oxå. Inte så ofta jag ids föra över bilderna till datorn så idag blir det någon gammal bild bara för att inte det ska bli ett bildlöst inlägg ;-)
 
Igår kom Emil hem från Kiruna. Nu är de klara med jobb där för den här gången (aldrig mer hoppas vi på) så får vi väl se vart han hamnar nästa vecka.
Edvin är fortsatt hängig men pigg emellanåt. Äter lite si så där, man hör då han hostar att det är slemmigt men han har ändå ingen påtaglig hosta. Lite gnällig och vill mysa lite extra. Hoppas han är pigg nog att vara hos dagmamman imorgon för annars är det inte förrän på måndag han ska vara där och då kanske det finns risk att det gått för lång tid för att bara lämna honom och gå. Men det löser sig det oxå om det nu skulle bli så :-) ALLT löser sig (sa han som sket i badkaret) ;-)
 
Igår hade Keyvan träning på morgonen och så skulle laget gå och äta pizza tillsammans efteråt. Sen skulle han tillbringa en liten stund hos sin far. Jag åkte till Eva-Lena innan jag skulle hämta hem honom och vi tog oss en skön promenad. Jag blir tokig av att det känns som att jag konstant är på en färja i sjögång. Skityrselshelvette! Skönt var det ändå att vara ute och promenera och prata lite skit och vi var inte ute på någon språngmatch utan vi gick ganska lugnt :-)

Sen iväg och hämta Keyvan, handla lite som fattades till middagen och så hemåt till Emil och Edvin som satt och vilade i soffan då vi kom hem. Middagsbestyren påbörjades och kvällen vart väldigt lugn framför tv:n och klockan 22 var min favorit serie: The walking dead. Jag vågar inte se det om jag är ensam hemma men då Emil är hemma är det inga problem :-D Spännande och den timmen det är går så förbaskat fort. Skulle nog hellre ha en kväll/natt och se alla avsnitt från säsongen i ett kör, allt på en gång :-P men jag har inte tålamodet att vänta tills säsongens box kommer ut så jag får stå ut med att se en gång i veckan helt enkelt :-)
 
Nähäpp, nu skriker dammsugaren efter mig och snart hojtar även tvättmaskinen att tvätten skall hängas så nu kickar jag igång mig själv denna måndag.
Hur har ni det ? :-)
 
 
Edvin som bebis, tänk vad tiden går fort :-O

Morgonbestyr och lite nätshopping

Edvin sov till klockan sju i morse. Det funkar för mig :-) hehe På morgonen har jag dammsugat bottenvåningen och våttorkat, slängt i en tvätt som snart piper och vill hängas upp. Jag tycker om att tvätta och hänga tvätt, att se det bli rent och dofta gott. Sen att vika ihop den torra tvätten och lägga i garderoberna är astråkigt ;-)
Lillskrutten är fortfarande hängig. Det man märker det allra mest på är aptiten eftersom att han i normala fall älskar att äta mat. Nu petar han i sig litegrann men inte så mycket. Lillgubben min :-(
För stunden sover han ute i vagnen och han somnade efter bara en kort stund. Det blir en dag här hemma idag med alltså.
 
Jag har roat mig lite med att beställa skor till lillen. Då barnbidraget kommer rycker det i shoppingtarmen ;-)
De här fina skorna blev det, ett par Adidas för 238 kr hos Sarenza.se Fraktfritt och fria returer, som det ska vara alltså tycker jag :-)
 
Taggar: Adidas;

En hemmadag

Idag är Edvin hemma med mig. Han är inte jätte sjuk men tillräckligt krasslig för att inte orka med en dag med aktiviteter. Vi var ute en stund på fm här på gården men han var inte så nöjd. Nu när han sovit någon timme har vi myst i soffan och kollat på Alfons Åberg och nyss blev han sugen på måla lite i sina målarnöcker :-) Vi väntar på Keyvan som snart kommer från skolan och så kan vi här hemma ta helg. Emil jobbar så hans helg börjar först på måndag :-P
Kvällen bjuder på köttfärspaj, kladdkaka, pepsi max och så Let's Dance förstås :-D
Önskar er en skön fredagskväll, den bästa kvällen på hela veckan :-)

(gul och grön krita, hejja Björklöven ;-) )

Krassligt barn, 0 hål och babbel med Annso

Morgonen började riktigt bra. Edvin sov länge, jag masade mig upp innan och hann sminka mig precis till han vaknade.(Natten var ingen hostnatt som jag befarade igår)
Jag hade ett tandläkarbesök på agendan och som stöd hade jag med mig Annso. Planen var att vi efter tandläkaren skulle äta lunch, titta lite i affärer och dricka kaffe i massor och prata. MEN så blev det icket. Hann bara landa i väntrummet så ringde dagmamman och sa att Edvin var ledsen och lät rosslig i halsen så det var bara att åka och hämta honom (lät mig dock undersökas först och jag hade inga hål, tjohoo men det var ju inte gratis för det. 730 kr hehe men lyckan över noll hål var starkare). Hursomhelst var det bara att glömma sköna timmar på stan med en vän men vi lyckades styra upp det bra ändå. Edvin var inte så hängig då vi hämtade honom så vi åkte in till stan igen och gick på café station och åt lunch. Edvin skötte sig exemplariskt och fick pannkakor som han pillade i sig. Mätta i magarna åkte vi hem till oss och Annso och jag drack några koppar kaffe och löste samhällsproblem ;-) Edvin sov nån timme ute i vagnen. Det blev helt okej ändå alltså :-) Lille gubben känns lite hängig men inte sjuk egentligen. Tror ändå att han får stanna hemma imorgon men vi får se hur det verkar med honom på morgonen. Hoppas han inte blir sjuk, så synd om de små då de blir sjuka :-( Fy va trött jag är, ska försöka gå i säng vid niotiden tror jag :-)

Bild på Fanny och mig är vad jag har att bjuda på i fotoväg. Är lite dålig på fotografera för tillfället ;-)

I love Bölesholmarna

På väg till träningen plockade vi först upp Eva-Lena och sen lämnade vi Keyvan. Vi åkte raka vägen till Bölesholmarna, Umeås pärla enligt mig. Mitt favoritställe, min oas ;-) Vi traskade runt där så gott det gick med barnvagn i lera och grus. Fåglarna kvittrade och vi fick se svanar komma flygandes. Och så fick vi ju praaaata :-D Edvin satt nöjd och belåten med tutten i munnen och kaninen i sin famn. Tänk vad en liten stund på en fin plats tillsammans med en kär vän kan göra för själen. Bättre än vilken terapeut som helst hihi Och så underbar salsa musik i bilen. Ja hå hå ja jaa! Den timmen gick snabbt och det var dags att hämta Keyvan som var klar med träningen. Köra hem E-L och sen raka vägen hem. Lilleman var nära att somna i bilen men Keyvan lyckades hålla honom vaken. Nu sover han sött i sin säng. Tycker att hostade i em men jag hoppas det inte blir någon sjuka av det. Är ändå inställd på en natt med hosta och grin.

Bild från den fina bron på Bölesholmarna.

Min onsdag

Ångest i dagarna tre, blä för den! Igår åkte jag till Sofia efter att ha lämnat Edvin hos dagmamman och mitt besök på vc. Härligt att vi fick några timmar tillsammans om än jag inte kände mig på topp. Idag när jag kom hem efter lämning kände jag att jag var tvungen att göra något för att avleda ångesten så jag städade i en timme. Kändes bättre efteråt men nu håller den på att smyga sig tillbaka. Snart ska jag åka in mot stan för att hämta hem den lille och den store gossen. Sen blir det middag och sen åter att köra in till stan för Keyvan har träning mellan 18-19. Får se vad Edvin och jag hittar på under tiden för det känns inte lönt att åka hem emellan.

Bild från då vi var på dop i lördags.

Vad gör man då man inget har att göra

Idag har Edvin varit hos dagmamman mellan 9-15. Det går så himla bra som tur är, är nog jag som tycker det här är jobbigast. Att lämna honom där för att sen åka hem och göra ingenting liksom. Okej då, självklart finns det hur mycket "jobb" hemma men jag blir lite som paralyserad och får inget gjort. Men imorgon åker jag till Sofia efter ett besök på vårdcentralen. Kanske kan vi ta en promenad och få lite frisk luft :-)

Emil åkte till Kiruna imorse. Har känts tungt idag, dels att han åkt och så att lämna bort Edvin. Hoppas mitt hjärta känns mindre tyngt imorgon.

Nu ska jag ta en dusch och tvätta svintohåret. Nääääär ska jag heh mäh till frissan liksom :-S

Bild på Edvin innan dopet, snygging i slips!

 

Internetkrångel

Har inte kunnat logga in på bloggen med min i-Phone och vårt internet hemma har varit borta några dagar, därav min frånvaro. Trist att inte kunna läsa allas bloggar men nu funkar både phonen och internet :-D

Igår var vi på Elsas dop. Sötungen! Grinade inte en endaste gång i kyrkan. Edvin skötte sig oxå bra, satt nöjd i pappas famn och pillade i örat :-) Till och med jag skötte mig ganska bra, sjöng inte alltför högt och falskt hehe ;-)

Shopping med Emil UTAN barn

Egentligen skulle Ann och jag göra stan idag men hon kände sig lite ur gängorna och vi tar det en annan dag. Emil och jag åkte tillsammans till dagmamman och lämnade Edvin. Vi sa hej då till honom och så lekte han vidare :-D Så skönt att det går så bra än så länge. Idag ska han sova lunch för första gången hos henne så det blir spännande då vi ska hämta hem honom.
Vi styrde kosan mot Ersboda och gick först in på Coop för att handla *trumvirvel* tadaaaaaa..... Pepsi max :-D Helgen räddad ;-)
Ett besök in på Stadium för Emil ville kika på skor. Hittade inga där så vi åkte till Intersport och där fyndade han ett par snygga Puma skor som var nedsatta. Och sen ville han till HM så då fick det bli så. Herre Gud, när mannen vill shoppa kläder gäller det att passa på för ofta händer det ju inte hihi
Inne på HM gick jag loss på underklädesavdelningen. Helt ärligt, förutom att jag köpte amnings bh då jag väntade Edvin så kan jag inte minnas senast jag köpte en bh :-O Trosor köper jag lite då och då men inte bh. In i provrummet och testa en massa. Men åååå, inte så enkelt med storlekarna ju. Och fy för urlakade tuttar, nästan så man blir sugen på ett litet tutt-lyft ;-) nåja, en bh kändes i alla fall okej nog för att åka med hem och så klart var det den dyraste jag hade med in i provhytten hehe Fast HM har bra priser så jag ska inte klaga, snuskigt dyrt om jag skulle handla på Ingrids tex. Jag har haft svårt för att se mig själv i mönstrade byxor men jag kunde inte låta bli dessa. Påminner om jeansen från Circle of trust men de här är betydligt billigare, 199 kr blott. Det passar mig perfekt eftersom att jag är så osäker om jag kommer använda dem så mycket :-) Ett par örhängen köpte jag med. Förr använde jag det varje dag men inte senaste åren så nu kände jag att det var dags. Jag kämpar för fullt med mig själv och komma tillbaka i mitt rätta jag men det är svårt, jobbigt och känns lite hopplöst men man ska fan inte ge sig :-)


Ikväll blir det Let's Dance och lite mys. Vad gör ni? :-)

Aningens labil

Som rubriken lyder känner jag mig aningens labil. I perioder har det varit så för mig de senaste 2 åren. Då jag idag träffade Keyvans gamla dagmamma (hon är i samma grupp som Edvins dagmamma och idag var alla dagmammorna med barnen på Leo's) blev jag jätte rörd och tårarna trängde sig på då vi hälsade och började prata. 8 år har gått sedan sist och hon var en himla fin dagmamma som det funkade väldigt bra med plus att vi bodde grannar på den tiden då jag levde med Keyvans pappa. Jag hade väldigt svårt att samla mig efter det och det tog en lång stund. Sen pratade vi lite till och då kunde jag tack och lov vara lite normal. Hatar att gråta inför andra!
När vi kom hem igen satte jag mig en stund vid datorn och tittade in på en blogg som jag följt i många år. Hennes mamma har varit sjuk i cancer och nu har hon somnat in. Blev ledsen och kunde inte låta bli att gråta men då var jag i alla fall ensam ;-)
Så vi får väl se hur mycket gråtande det ska bli på lördag då vi ska på dop. Lär ju fälla några tårar men det är inga sorgetårar i så fall. Tur att vi har Edvin som distraherar lite hihi

Ikväll ska jag iväg och spela och det ser jag fram emot. Skulle så gärna vilja dansa oxå men min rygg är helt paj så jag vet inte om det är en så bra ide. Får känna efter hur det känns :-)

Köttsoppe prat och lite annat

Imorse följde jag med dagmamman, Edvin och de andra barnen till en lekpark. Stannade en stund och sa sedan hej då och åkte hem. Inget gråtande och det kändes så himla bra, förutom att det kändes konstigt att lämna honom och åka. Att komma hem utan honom och vara hemma. Skum känsla. Vid halv tolv klev jag in hemma hos dagmamman för att hämta hem min guldklimp. De satt fortfarande vid matbordet då jag kom men de var i princip färdiga. Edvin hade ätit jätte bra och det känns super för maten kan ju vara något som kan krångla ifall de inte känner sig riktigt trygga. Imorgon åker de tre dagmammorna i området med barnen till Leo's lekland. Jag och Emil tar med Edvin och åker dit och är där tillsammans några timmar. Ska bli kul att se hur han är där tillsammans med de andra barnen :-)

Dagens middag var köttsoppa. Det är ingen favoritmat och jag har aldrig någonsin lagat det själv. Lite pinsamt, något som de flesta 38:åringar säkert gjort hundra gånger :-P Det gick i alla fall att äta. Keyvan ratade som vanligt grönsakerna och åt bara köttet. Edvin åt med god aptit och varvade tuggorna med att äta med skeden och den andra med handen ;-) Kommer inte att sträva efter att laga det igen men man ska ju aldrig säga aldrig.

Jag hämtade ut ett paket idag med lite leksaker till Edvin. Bl.a var det såpbubblor. Han tyckte det var skoj :-D

Inskolning och frusen köttklump

Inskolningen hos dagmamman är i full gång. Imorgon testar vi att lämna en liten stund. Det känns som att det kommer gå bra men man vet ju aldrig. Vore väldigt jobbigt om han blir ledsen.

Idag hade jag tänkt laga köttsoppa men köttklumpen har inte tinat riktigt så det får bli morgondagens middag istället och idag äter vi tonfisksås med pasta. Jag har inte lagt ut veckans matsedel på ett tag för att jag har varit så oinspirerad och bara lagat riktig tråkmat. Den här veckan kom lite matglädje tillbaka så jag borde kanske lägga ut matsedeln här ändå :-)

Bild på Edvin en dag från förra veckan då vi åt våfflor till lunch.

The walking dead, äntligen!

Idag upptäckte vi att det är The walking dead på tv. Soooom jag längtat! Vet inte om det hunnit vara något avsnitt innan kvällens eller om det här blir säsongens första. Det blir att plocka ner madrassen och ligga på den och kolla för att få lite extra mysfaktor.
Annars då? Ja den här dagen har väl rullat på i samma anda som vanligt kan man väl säga. Det som förgyllde den lite extra var ett litet telefonsamtal med Therese. Vi pratar inte så värst ofta och jag kan sakna våra kvällar från singeltiden då vi nästan alltid låg och pratade i tel innan sängdags, det var tider det helt enkelt :-)


Edvin åker långpanna ;-)

Att våga sig upp och kika ut

Jahapp, va kul då :-/

Snö

Jag ligger i sängen, har inte klivit upp än. Vågar inte. Det ska ha kommit snö och jag vågar inte titta för snö är inte riktigt vad jag längtar efter nu ;-)

Emil överraskade oss med att komma hem redan igår kväll. Big surprise! :-D Ingen kunde bli gladare än jag för igår var en skitdag då jag inte mådde så bra och funderade hur jag skulle stå ut en dag till. Men så kom han hem min älskling. Kanske hade han läst mitt Will Smith inlägg och var tvungen komma hem och kolla så han inte var här ;-) hö hö hö
Nä nu ska jag upp och kolla in eländet. Ciao!

Fredag

Morgonen började kl 5.45 här. Fattar inte att han måste vakna så tidigt. Speciellt eftersom att han somnade kl 20 igår kväll. I hate mornings! Hur dom helst åkte vi för att tillbringa en stund tillsammans med dagmammorna och barnen. Edvin hade hur skoj som helst. Jag med som fick surra en massa :-P Oftast är mina dagar hemma lite tråkiga, saknar att ha någon vuxen att prata med. Nu fick jag ju i alla fall lite vuxenprat :-) Vi åt lunch hemma och efter det var vi ute på gården och lekte. Vattenpölarna är kul tycker Edvin och jag är tacksam att det finns galon kläder ;-) sen blev det lite städ och matlagning. Kvällen har spenderats i soffan och Let's Dance. Jag orkar inte sitta uppe till utröstningen så jag har lagt mig och tänkte bara slänga in ett litet inlägg i bloggen.
Hoppas ni har det skönt och myser :-)

Delat säng med Will Smith

I går natt drömde jag en ganska så komisk dröm. Jag skulle dela säng och sova med ingen mindre än Will Smith. Han låg på min vänstra sida. Till höger om mig låg min ena svägerska Johanna. Haha! Så sjukt, undrar om hon låg där för att kolla så inget dirty skulle hända :-P Minns inte så mycket mer av drömmen än så men jag vet att jag hade eget täcke och att Will var fullt påklädd (synd va hahaha) Johanna har jag dålig koll på hurvida hon hade eget täcke eller var påklädd :-P
 
 
Taggar: Will Smith, drömmar;

Mars Glossy Box

Min Glossy box kom i tisdags och det här är vad som fanns i:

The Body Shop - Foaming facial wash (ekologisk)

Smile Lab - Advanced teeth whitening strips

Jelly Pong Pong - Lip blush

Da Vinci Cosmetics - Mineral Shimmer ögonskugga i lila

Trind - Nail repair

Mest roligt ska det bli att testa ögonskuggan för den såg riktigt fin ut då jag testade lite på handen :-)

Ungen älskar vatten

Som om det inte räckte med toalettplasket idag. Hundvattenskålen blev tömd och där i pölen satt han och tyckte det var skoj. Jag blev förstås ursinnig och fick klä av han allt en gång till och ställa han i duschen. Torka vatten till förbannelse, en halv hushållsrulle senare var det i alla fall torrt.
Sen har han kladdat på tv:n och vridit den fram och tillbaka. Jag tror minsann att det blev några fler gråa hårstrån på min skalle idag ;-)
Läggningen i vagnen efter lunch var inte heller någon höjdare. Bara grin och slänga sig framåt och bakåt och så kasta tutten i backen. NU sover han och jag andas....1....2....3......

Plask i toalettstolen

Morgonen började med att jag lämnade Edvin ensam inne på toaletten en kort sekund (gick fram och tillbaka till köket för att kasta nattblöjan jag just hade bytt på honom). Då jag kommer tillbaka står han med ena handen i toalettstolen och plaskar i vattnet. Ggggaaaahhhh!!!! Fy farao va snuskigt. Tur att det var "ren" toalett men ändå :-S Uuuäääk!
Så nu sitter jag och njuter av mitt morgonkaffe iklädd badrock och tofflor efter morgonens äckelchock.  Känner mig lite som en pensionär ;-) hihi
 
En bild på den lilla toalettplaskaren, här ser han dock ganska oskyldig ut ;-)
 

Dagmamma & eftermiddagsfika hos Ann

Är det någon fler än jag som tycker att dagarna går så snabbt sedan klockan flyttades fram? Vi var till Ann och barnen på eftermiddagsfika och helt plötsligt var klockan fyra!!!! Va! Då var det bara att köra hemåt och börja med middagen :-)

På morgonen var vi och hälsade på hos Edvins blivande dagmamma. Kändes riktigt bra. Huruvida han kommer trivas återstår att se men jag hoppas :-)  Deras lägenhet skulle jag vilja ha, tror jag ska fråga om de kan sälja den till oss hehe Nä rå, ska inte skämma ut mig men jag hade kunnat tänka mig att bo där i kring :-)

Edvin har sista tiden visat upp en fasansfull sida. Han blir så aaaarrrrgggg och bara skriker och kastar sig bakåt då han inte får som han vill. Snälla, säg att det är en slags trotsperiod eller nåt som snart går över. Tycker det är svårt att hantera det då vi inte är i hemma :-S

Nä nu ska jag spela lite candy crush innan jag slocknar, är tröttis.
God Natt där ute!



En utslagen hjälte som somnade i min famn förra veckan.

Påsken

Så börjar den här påskhelgen lida mot sitt slut. Vi har haft det bra om än allt inte riktigt blev som planerat. På lördagen packade vi in oss i bilen och körde upp till Burträsk där Emils pappa och Rigmor bor. Edvin hade sovit hela natten men det rann från lilla näsan. Vi bedömde det ändå som att han skulle orka med att åka till farfars. Emil var oxå hängig men han stod ut under dagen. Däremot var han knäckt på kvällen så då vi körde hemåt bytte jag av honom och jag körde.
Klockan nio var vi på plats och då fick vi lite kaffe och smörgås. Sen klädde vi oss och blev körda ner på isen med skoter i omgångar. Lite svårt att få plats med 10 pers på en skoter med släde hehe Det var helt underbart väder och solen värmde skönt. En del slängde av sig sina jackor och koftor. Jag nöjde mig med att lätta lite på jackan och ta bort halsduken. Vill inte riskera att bli sjuk ;-) Rigmor hade som vanligt fixat all mat och det blev uppstekt pannkaka och revbensspjäll, falukorv att grilla, mackor, varm choklad, nyponsoppa, kaffe, läsk, bullar, kakor och apelsinklyftor. Vi var mer än mätta och nöjda :-D De flesta roade sig med pimpelfiske men jag tycker inte det är så jätte kul. Edvin somnade på släden så jag satt kvar med honom och bara njöt av att vara ute. När klockan var 15 packades allt ihop och vi åkte tillbaka till huset. Rigmor fixade ihop en brakmiddag som vanligt och vi var sååååå mätta på kvällen då vi for hem. Mätta och nöjda med en underbar påskafton.
Igår for Edvin och jag till min mamma och hälsade på. Emil stannade hemma och kurerade sig. Keyvan ville inte följa så han blev hemma han med.
Idag är det måndag och Emil har åkt iväg till Kiruna. En ny jobbarvecka väntar och börjar tidigt imorgon bitti. Känns lika trist som vanligt då han åker och jobbar men det är ju i alla fall ingen risk att vi går varandra på nerverna ;-P