Lediga fredag

Idag har jag varit ledig och hängt på stan med Ann. Jag lämnade in min bärbara dator på lagning och hoppas den går att fixa och att musik och bilder går att rädda. Ska spela på Gammlia på torsdag men nu vet jag ju inte om det blir av för min del men jag hoppas. Ingen av oss hade något speciellt att shoppa men lite barnkläder blev det och en leksak till Edvin. Vi köpte med oss mat från Rost och satt i parken. Några mysiga timmar fick vi i alla fall. Imorgon planerar vi att träffas i någon lekplats och ta med lunch. Vi får se var det blir. Förresten, jag tror att jag glömt berätta att Edvin slutat sova i sin spjälsäng. Sedan i söndags har han alltså sovit i en vanlig säng. Vi lägger han som vanligt och går ut från hans rum och han kliver inte upp. Det är knappt att jag tror det är sant :D Så sover han där hela natten och på morgonen ligger han där och myser och vill inte kliva upp. Han verkligen älskar sin säng. Sen kan han vara en pain in the ass på dagarna då han har en vilja av stål men hellre det än krångel vid läggningen :)

Två steg framåt, ett steg bakåt

Vi hade det väldigt trevligt i lördags hemma hos Ann & Patrik. Underbart god middag bjöd de på som jag måste fixa receptet på för det ska jag laga själv nån gång. Senare på kvällen var bubbelpoolen ute på deras altan tillräckligt varm för att hoppa ner i och där satt vi och surrade och hade det bra. När klockan närmade sig midnatt var det dags för oss att tacka för oss och köra hemåt.

Jag är lite nere i en svacka med ångestattacker och oro. Skitjobbigt och jag hoppas det blir bättre snart för jag står inte ut annars. Att jobba känns bra men det är påfrestande och jag har inte särskilt mycket energi över för min lilla 2-åring då vi kommer hem. På söndagskväll kommer Emil hem igen och jag räknar ner nu. Två steg framåt, ett steg bakåt. Så känns det just nu.

Armband

En liten snabbis in här medans karln duschar. Vi är på väg på middag hos familjen Lindmark. Barnfritt och vi ska äta, bada och prata snusk haha ;) nä då, inget snusk :) I väntan på att Emil blir klar tänkte jag visa mitt nya favoritarmband som jag köpte då jag var med Ann på stan sist. Inköpt på Gina Tricot för ca 70 spänn. Som hittat. Hoppas ni har en bra lördag :)

Tant rumpa, spinning och barnfritt

Någon har sökt på "tant rumpa" och hamnat på min blogg hehe  Jaja, jag jobbar på med min tant rumpa och idag hängde jag med en arbetskompis på ett spinningpass efter jobbet. Vi hade kort dag så vi slutade redan 11.30 och kunde gå på ett lunchpass. Sist jag var på spinning går icket att minnas, handlar om år så jag var lite lagomt nervös men det gick riktigt bra. Svetten rann och hjärtat slog, precis som det ska med andra ord. Jag måste fixa träningskort, man blir ju glad av att träna :D
 
Emil och Edvin har åkt till Åbyn och Edvin ska stanna där hos farfar och Rigmor till på söndag. En gång har vi lämnat bort Edvin en natt och det var oktober förra året så det känns superbra att jag och Emil ska få en helg för oss själva och bara vara vi. Kunna gå på bio, sova ut, umgås med vänner utan att ha något annat att tänka på än oss själva osv. Man behöver det ibland. Jag älskar mina barn, mer än något annat och jag saknar dem alltid då de inte är hos mig.
Den här helgen ska vi ta till vara på och ha det härligt :)
 
Nä men nu har maten landat i magen och det är dags för en dusch. Gud vad man känner sig pigg då man tränat :P

Surströmming och ny outfit till Edvin

Å vad dålig jag är på att uppdatera här, svårt att komma in i det här med att skriva inlägg varje dag känns det som.
Semestern är slut och halva veckan har redan gått. Jag har jobbat 50% sen i måndags och det går bra men så ska vi ju kommaihåg att jag inte gör de egentliga sysslorna utan jag gör lite annat som inte är så stressande. Men ändå, att klara 50% är toppen, det går åt rätt håll.
 
I lördags cyklade ju sambon till Burträsk och han lyckades. Jag är väldans imponerad må jag säga :D Rigmor bjöd på surströmming och hur gott är inte det då. Så jäkla smarrigt!
 
 
En ny outfit till Edvin inhandlades sist jag var på stan. Visst blev han stilig om än kvaliten på bilden är usel ;)
Allt från Åhlens.
 
Ikväll ska vi åka och gratta en kompis till Emil som fyllt år. Blir nog bara en snabbis då vi måste åka hem så lillskrutten får sova.
Vi hörs, förhoppningsvis imorgon :P
 
 

Sista semesterveckan lider mot sitt slut

Snart är semestern slut, fattar inte att det ska gå så himla fort. Den här veckan har varit en toppenvecka för min del. Lata dagar på stranden med sol och värme, en shoppingdag med Ann där många kassar bars hem, gick på en salsalektion vilket var nästan 3 år sedan sist(!). Skitkul var det och så fruktansvärt jobbigt. Det går inte att jämföra en lektion mot att gå på salsa social rent konditionsmässigt. Mina ben var som spagetti och inte alls vana att röra sig i salsamoves med klackar på och då sista låten under lektionens 90 minutrar var orkade jag inte dansa mer då jag blev yrslig av ansträngning och satte mig i fönstret för att vila och svalka av mig. MENSÅJÄVLAKULDETVAR!!!!!! Ska försöka ta mig iväg lite oftare nu, kanske inte varje vecka men någon gång i månaden i alla fall :) Efter lektionen undrade H om jag inte ville komma och testa att dj:a på båten på onsdagkvällen. Jag har ju som ni vet ett dj program på min dator och har därför aldrig testat att dj:a vid ett "riktigt" mixerbord. Sagt och gjort fixade jag några skivor och gav mig av till båten. Festen började kl 22 och jag var på plats strax efter. H förklarade lite enkelt hur det går till och jag försökte förstå så gott det gick där i oljudet. Jag körde igång och kom snabbt in i det hela så ett tag stod jag där helt själv. Tanken flög genom skallen att tänk om det börjar krångla nåt nu, då kommer alla att kolla på mig där jag står men som tur var hände inget. Fy farao vad skoj det var :D Spelade en timme ungefär och sen fick H och A ta över och jag gav mig ut på dansgolvet för att skaka lite rumpa ;) Klockan ett lämnade jag båten och kände mig mycket nöjd med min insats. Jag har så klart massor mer att lära men jag är stolt att jag vågade och att jag åkte dit ensam, bara det är ju en vinst med tanke på mina senaste år nere på botten. Underbar känsla då små små bitar av mitt liv kommer tillbaka och faller på plats.
Oj vilket svammel det blev :P
 
Idag har min kära sambo satt sig på sin ärvda tantcykel för att cykla från Umeå till Burträsk. Ca 10 mil tror jag om jag inte minns helt fel. Man ska ju komma ihåg att han aldrig cyklar annars så det ÄR en utmaning, inte bara för hans lilla rumpa hihi  Han stack iväg vid 5 i morse och snart ska jag och Edvin hoppa in i bilen och köra dit. Vi sov till 9.15 så vi ligger efter lite i planeringen men det är ju lördag så no stress. Målet i Burträsk/Åbyn är Emils pappa och Rigmor och vi blir väl kvar där till ikväll tror jag. Emil lär ju vara ganska trött misstänker jag, det hade då jag varit :P
 
Nä nu blir det ett litet ryck här så vi kommer oss iväg runt 12 tiden i alla fall. Ha en toppen lördag!
 
 
Bild på Mira och Edvin då vi var och hälsade på en dag i veckan. Glass är gott!
 
 
 

Spookey

Fy vilken läskig natt det blev. Jag vaknade av ljudet från en av Edvins leksaksbilar. Först blev jag inte rädd men efter att ha legat och funderat en stund blev det allt läskigare för HUR kunde den bara sätta igång så där? Så jag låg och lyssnade på ljud och tyckte mig höra en del knäppande. Och så plötsligt satte bilen igång igen. Hu! Jag låg vaken och spelade candy crush mellan 2.30 - 4.30 för att jag inte kunde somna om. Så gissa vem som är nalta trött idag. Edvin vaknade strax efter 6 så jag har inte fått så många timmars sömn i natt men det ska bli desto skönare att sova ikväll och då kommer dessutom Emil hem så då behöver jag inte vara rädd för läskiga ljud ;)
 
 
I torsdags var vi och hälsade på Sofia som var helt ensam hemma. Hon saknade nog barnen lite eftersom att hon gärna hoppade in och lekte med Edvin ;)
 
 
 
 

Lata sommardagar

Lata sommardagar på stranden, ja så skönt har vi haft det även idag. Idag blev det inte havet, vi valde att åka till Bäcksjön istället och det var ett bra val. Inte så fasligt med folk, bra strand och badvänligt vatten. Annso det lilla badodjuret hoppade i plurret men jag och Edvin blötte bara fötterna. Såna e vi ;)
 
 
Edvin höll sig vid strandkanten
 
En trollslända landade på Annsos handduk och gjorde oss sällskap en liten stund innan den flög vidare
 
 
Jag vill egentligen aldrig åka hem från stranden men eftersom att jag vet att jag måste laga middag vill jag åka hem vid 16 och så blev det även idag. Middagen serverades två timmar senare. Inte så mycket händer här hemma ikväll, blir nog sängen rätt snart och ligga och spela lite wf och candy crush.
Hoppas du har det fint och njuter av härliga sommardagar du med.
 

Feeling sexy

Nåt som jag verkligen bara älskar är att efter en dag i solen, gärna på en strand, sedan komma hem, duscha, tvätta håret, smörja in kroppen med skön bodybutter eller olja. Helst vill jag ut och sitta på någon uteservering på kvällen då och sitta och snicksnacka med väninnorna :D Idag har jag och Edvin solat och badat med Ann och Mira. Förvisso var det bara Mira som badade men ändock ;) Underbart skönt hade vi det och vi njöt verkligen, tankade kroppen med D-vitamin och värme.
 
 
 
 
 
Hem och firra middag och sen få ta den där underbara duschen och smörja in sig. Gud vad jag älskar det. Idag hade jag dessutom ny olja att smörja in mig och jag bara älskar doften. Nuxe. Jag har glitteroljan sedan tidigare men aldrig testat torroljan som jag nu har köpt hem en miniatyr flaska av. Nåt sexigt över doften tycker jag och att få känna sig sexig är ju inte helt fel trots att jag sitter hemma alldeles själv ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Augusti

Va! Det är redan augusti. Var tog tiden vägen? Känns vemodigt att vi går mot mörkare och kallare tider. Här har det dessutom varit höstkänsla senaste dagarna men nu har de lovat oss sommarvärme i morgon och då ska jag verkligen njuta :) Nästa vecka är min sista semestervecka och sen går jag upp och testar jobba halvtid. Hoppas det kommer funka. Emil kommer hem på söndag så vi får en till veckas ledighet tillsammans. Vi har inga stora planer, blir nog bara något spontant och det gillar jag :)
 
Edvin och jag försöker roa oss här hemma så gott det går. I förrgår hade vi fikabesök av Ann och Mira. Igår kom Therese och Fredrik förbi en snabbis för att lämna några saker som vi glömde hos dem i Söderköping och så fick de med sig två kassar med gravidkläder och bebiskläder från mig. Som sagt blev det en snabbis bara då de hade låååång väg hem efter en vecka i Kåge och bara stannade till här efter vägen. Hoppas bilresan gick bra Therese och att du testat catsuiten nu ;)
I övrigt har Edvin och jag vart ute på promenader mellan skurarna och lekt ute på gården, sett film och myst :)
Imorgon då det ska bli goväder har vi planerat att åka och bada med familjen Lindmark.
Det känns alltid bättre att ha något trevligt att se fram emot, eller hur :)