En lugn och skön lördag

Tystnadens timme är här och jag passar på att sörpla pepsi max och sitta vid datorn en liten stund. Edvin var helt galen och bara sprang omkring och skrek så mina öron värkte. Då åkte han i säng ;)
Innan det så har vi vart ute på en promenad med hundarna. Det tog en timme att gå som i vanliga fall tar typ 20 minuter men Edvin ville inte åka vagnen så då fick det ta den tid det tog. Vi hade ju inte bråttom, det är ju helg och det är så skönt att inte stressa på morgonen. Då vi kom in fick Edvin baka pepparkakor, som jag sen brände och fick kasta men det pratar vi tyst om va ? Som tur var ville Keyvan oxå baka då han behagat att kliva upp och de brändes inte :)
 
 
 
Igårkväll var det segment-fest hemma hos en arbetsompis och jag åkte dit efter att Edvin somnat. Keyvan satt barnvakt under tiden och jag var inte borta så sent, halv elva var jag hemma igen. Trevligt att komma iväg på lite festligheter då det väldigt sällan händer nu för tiden. Arbetskamraterna var glada och vi hade lite tävlingar som gick lite si så där :D . Trist att åka hem då det börjar vara som roligast men vet man att man ska upp med tuppen morgonen därpå är det inte värt det. Bara säga tack och hej och ta bilen hemåt igen :)
 
 
 

Flytten har börjat lite smått

Jag är just nu i huset och packar upp ett par kartonger. Känns fortfarande overkligt att vi ska flytta hit men bra så klart. Vi har ju en hel del fix med måla och tapeter och helst skulle jag vilja att allt var klart innan vi flyttat in men det kommer vi inte hinna. Emil jobbar den här veckan och kommer hem på söndagkväll. 

Här är en bild på badrumet på ovanvåningen som vi ska göra om först av allt.


Ingen vacker syn och riktigt sunkig i duschen. Men fy tusan så snyggt det kommer bli när det är klart :D

Badrumsjakten har börjat

Idag har vi farit runt på olika ställen och spanat på badrumsinredning. Vi har varit inne på att skåpet under handfatet ska va svart fast jag tror att vi börjar ändra oss till att det ska vara vitt. Men än är inget bestämt. När vi bestämt vilket kakel och klinkers vi ska ha blir det nog lättare. 
Den här blev min favorit idag men med spegelskåpet skulle det kosta 26000 kr. Alltså blir det inte det, men snyggt är det ju ;)


Så såg vi nåt liknande som var billigare men kanske inte riktigt lika lyxigt. 


Vi har fått en offert från ett ställe som var i saftigste laget. Imorgon ska vi få en till och på måndag ytterligare en så nu håller vi tummar och tår att det inte drar iväg. Fy bubblan vad det är dyrt att renovera badrum. Men kul :D

Krassliga mamman

God morgon!
Natten har varit si så där. En förkylning har drabbat mig och om jag ligger på sidan då jag sover mår jag illa så det är bara ligga på rygg med huvudet högt som funkar och det är inte riktigt min favoritställning men vad gör man inte för att få sina timmars sömn. Halsont, tjockt i halsen, lite feber och allmänt vissen har jag vart sen i måndagskväll. Tur att det har varit några dagar på jobbet som varit lite lugnare för min del men idag misstänker jag att det blir lite mer jobb så det är bara att bita ihop lite till. Och snart är det ju helg. På fredag jobbar vi dessutom bara till 11.30 så det känns extra skönt :)
 
För ett par veckor sedan beställde jag hem det här doftljuset från Voluspa. Det tokiga när man beställer på nätet är att man inte riktigt vet ifall man gillar just den doften men den här var helt okej tycker jag. Blir att testa en annan doft nästa gång.
 
 
 
Lite dammsugning och tömma diskmaskinen nu innan vi beger oss till dagmamma och jobb. Hoppas du får en fin dag <3
Taggar: Crisp Champagne, Voluspa;

Det här med att inte skriva alls

Ju längre tid som går utan att jag skriver här desto mer tar det emot att göra det. Man blir som lite off och vet inte vad man ska skriva om. Trist att det har blivit så. Kanske är det ändå liiiiite roligare med något halvtrist inlägg oftare än inget alls ?
Hur som helst. Vår flytt närmar sig med stormsteg. Från och med nästa vecka ska jag jobba 75% och jag ska dessutom förflyttas till en helt annan avdelning. Mycket som händer men det känns lite spännande ändå. Och så ska vi renovera badrumet på övervåningen omgående då vi flyttar in så det blir lite spännande att vara utan dusch ;) Och så var det ju det där med att komma överens om vilka matrial vi ska använda oss av. Vilka färger. Vilken badrumsinredning. Osv osv osv. Det enda vi är ganska överens om hittills är färgskalan :)
 
Nä nu middagsbestyr. Sen mysa med lillen :)