Stan, familjedag och suris

Go'kväll! Hur har ni det? Själv ligger jag i soffan helt mentalt utpumpad, vill inte gå in på detaljerna så jag besparar er eländet ;) Jag och Keyvan tog en sväng ner på stan för att handla lite. Jag handlade vinterkläder till Edvin på Polarn & Pyret. Hade en kupong där jag kunde handla minst tre produkter och få 20% på hela köpet. Jag sparade 420 kr så är du bra på matteräkning kan du ju räkna ut vad jag handlade för :P Sen åkte vi till mitt jobb där det var Volvos Familjedag med diverse aktiviteter så som hoppborgar, glasshytt, godisrobot, lasergevärskytte, underhållning, mat och massa annat. Lite trist att bara jag och Keyvan kunde åka men Emil var hemma med Edvin som blev febrig igår. Skulle tro det är en tandsprickning som är besvärlig. 
 
Dagens middag blev surströmming. Mums! När Edvin somnat ska vi film och ha en lugn och skön lördagkväll. Härligt. 
 
En dagens på mig kommer här. Bootsen är det senaste tillskottet i min garderob och de är köpta på Nilson. Sköna och snygga tycker jag :) 


Salsaflopp

God morgon, eller säger man  kanske god förmiddag så här vid 10-tiden :) Hur har ni det ? För egen del är den här veckan bättre än förra och det är ju alltid något.
Igår var jag på salsa men vad jag inte visste när jag kom dit var att kurserna bytt tider och att det var nybörjarkurs jag kommit till och den avancerade kursen skulle vara efter den. Ingen ide att åka hem mellan så jag stannade. När nybörjarna var klara och det var dags för vår kurs så visade det sig vara ett enormt överskott på tjejer så jag valde att bara vara med på uppvärmingen och sen åka hem. Lite trist för jag var verkligen danssugen.
 
Nähäpp, ett varv med dammsugaren innan arbete kanske :)
 
 

Söndag 8 september

 
Äntligen har jag fått mina 8 timmars sömn, välbehövligt kan jag säga. Den här veckan har varit av det jobbigare slaget. Varje dag på jobbet har varit en kamp och hela kroppen har skrikit att jag borde gå hem men tjurskallen har vunnit och jag har stannat. Att kämpa mot sin ångets och yrsel, när känslan är att man bara vill lägga sig ner och dö, ja då tar det på krafterna så att säga. Hade fått en förfrågan om att spela på Norrlands Operan på fredagkväll och jag hade så gärna velat göra det men då jag under veckan kände som jag gjorde var jag på onsdag tvungen att meddela att jag inte kunde. Så himla surt då det roligaste som finns är att spela musik och det här var en chans för mig att spela på något annat än salsa social tillfällen. Förhoppningsvis kommer fler chanser för mig.
Att klara jobbet på fabriken och ta hand om familjen (som nu då Emil är borta och jobbar, annars finns ju han hemma och avlastar lite) går trots allt först så när energin inte räcker till blir det stopp där.
I alla fall så hade mitt arbetslag ordnat fest på fredagen i en gårdslokal dit de beställt käk och innan det hade de vart i skogen och lekt krig ;) dvs paintball. Jag hade sagt att jag inte skulle delta men ev titta förbi lite senare på kvällen och bara säga hej förutsatt att jag orkade. Jag bestämde mig för att åka dit en sväng och Keyvan var hemma och passade en sovande Edvin. Jag åkte vid 19.30 och klockan 22 var jag på väg hem så det blev en snabbis men mycket trevligt. En massa lekar och trams och några var aningens överfrörfriskade. Byxor sprack, glas gick i kras, lite intriger och massa skratt. Precis som det ska va då alltså ;P
 
Igår på dagen kom Sofia, Pontus och Frida och hälsade på. Lite fika och surr och vips så var det eftermiddag och middagsbestyr och sen kom äntligen kvällen så man fick gå och sova . Och sovit har jag gjort, fy tusan så skönt. Nätterna innan har jag vaknat mitt i natten och inte kunnat somna om. Frustrerande då jag har en liten 2 åring som kommit upp vid 6 tiden. Yrseln blir så mycket besvärligare då jag inte sover bra så idag hoppas jag på en BRA dag. Ann undrade ifall vi skulle komma ut till dem idag så jag tror nog att det får bli så. Kan ju inte bara sitta här hemma och uggla för det har jag gjort alldeles för mycket redan ;)
 
 
 

Livstecken

Hoppsan vad tiden går. Då jag blev utan dator blev det inget bloggande pga det och sen har det nog varit ren lathet ;) Nu intas frukost för fullt och sen ska Edvin till dagmamman och jag jobba så det blir inte mer bloggande än så här just nu. Ett litet livstecken i alla fall :)
Hoppas ni får en bra dag, det är ju onsdag, snart halva veckan gjord.