Klagomuren

Å herre gud så trött jag är. Liten skrutt vaknade klockan sex och det är minst en timme för tidigt för mig ;-) Tog täcke och kuddar och bäddade ner oss i soffan framför tv:n men det blev ingen lugn och ro för den lille herrn (inte för mig heller som fick springa upp och ner). Klockan sju kom Keyvan ner och åt frukost och tog bussen till skolan. Nu har jag just fått i mig frukosten och känner mig som en zombie. HUR ska jag orka med denna dag. Värken i nacke och axlar, huvudvärk och trötthet på det och yrsel så klart. En endaste ipren-tablett hemma och den kommer jag hålla på in i det sista för idag sätter jag mig inte och kör bil. Ber om ursäkt för ett jäkligt trist inlägg, försöker att skriva så lite som möjligt om krämporna men ibland kommer det bara. Tänk positivt Louise, nu är det ju bara 4 nätter kvar tills Emil kommer hem och det finns chans för några sovmornar, DET behövs!
 
Förhoppningsvis kommer det något mer upplyftande inlägg lite senare idag ;-)
God Morgon!

Kommentarer :

#1: bara anna

Det gör inget, lite trista inlägg måste man bara få göra ibland, gnälla av sig så kanske det lättar lite, förhoppningsvis.

Har du problem med värk eller?

Svar: Ja, men inget reumatiskt.Skulle nog vara bra för mig med lättare styrketräning, funderar på om jag ska köpa mig en tränings-dvd för till något gym kommer jag mig inte :-)
Louise

skriven

Kommentera inlägget här :