Delad glädje

Söndagens bilbingo blev en succe, värmen till trots. För varmt var det, det ska gudarna veta. Men jag hade tagit med solstolar, vatten, bullar och Annso hade med smoothie och kaffe så oss gick det ingen nöd på. Jag var nära att få bingo någon gång men hade inte turen med mig. Det hade däremot Annso som kammade hem 1000 spänn. Inte så tokigt och det var hon värd, hon behövde dem mer än mig. Delad glädje är dubbel glädje :)
 
Så här ser en vinnare ut efter en liten pink i skogen under pausen, sofistikerad och snygg!
 
Idag är det nästan overkligt att det var sådan värme här för några dar sedan. Nu är det 17 grader och regn. Grått och trist. Emil har åkt för att jobba och Keyvan är ute och semestrar med sin pappa så det är bara jag, Edvin och vovarna hemma. Ångesten har vart på besök men just nu känns det lite bättre. Ska ju få lite besök av Ann och Mira och det känns roligt med sällskap :)
Har du oxå trist väder idag ?
 
 
 
Taggar: Bilbingo;

Underbart är kort

Här ekar det mellan inläggen och jag som lovat blogga lite även då vi var ute och reste här i landet. Som tur är verkar det ganska dött hos andra med så jag antar att fler än jag bara njuter av sommar och semester :) Vi var ju iväg på en biltripp för att hälsa på min barndomsvän Therese och hennes sambo Fredrik som bor i Söderköping. Underbart väder hade vi och vi blev väl omhändertagna på deras mysiga gård. Sov i jäkligt sköna sängar dessutom och det brukar inte hända så ofta då man sover borta :D Ett besök på Smultronstället där vi beställde fantastiska glasskreationer, strosade längs Göta Kanal, åkte till Cloetta fabriken och köpte massa choklad och även ett besök på ett slott hann vi med. Underbara dagar men som alla vet, underbart är kort :) 3 nätter var vi där och sen körde vi uppåt och stannade i Sundsvall i 2 nätter innan vi fortsatte hem igen.
Idag blir det bilbingo och jag har höga förväntningar att vinna massor med pengar hihi Ha en skön sommardag!

 

Solnedgång i Söderköping tagen från Therese och Fredriks mysiga gård

Semestern har firats in

Igår gick vi på semester och det firade jag med mina arbetskamrater hela dagen. Alla slutade klockan 11 och klockan 14 samlades vi på Hedlunda för att spela minigolf. Inte alla som kom men vi var ända typ 18 så vi delade in oss i fyra lag och körde igång. Jag gjorde inga lysande insatser utan placerade mig som vanligt i mitten nånstans. Bästen fick 45 p och jag tror jag fick 68 p hehe
När vi spelat klart var vi några som åkte hem till Maja som bor strax utanför stan i ett paradis. Helt fantastiskt strandtomt. Vi grillade, åt, badade (inte jag för jag är en badkruka :D ) pratade och hade trevligt. Efter 22 tiden skulle några in till stan och fortsätta firandet på krogen. Jag körde ner ett gäng till stan men stannade inte utan jag åkte hem och det var tur för jag hade nog inte orkat med några mer, gammal och sliten som man är ;P hehe

Vink Vink!
 
 

Älgarnas Hus

Igår gjorde vi en liten utflykt med Julia, Alex och lilla Elsa till Älgarnas Hus.Hur underbara är inte de här söta kalvarna på 1 ½ månad ? :)
 
Så trött att han sover med huvudet på sig själv hihi
 
Edvin tyckte att de var mjuka och gosiga
 
 
 
 
I en annan inhägnad stod de stora tjurarna och fjolårskalvarna. Så här ståtlig var den största av dem som även barn fick sitta upp på ryggen på
 
Det var en mysig utflykt som vi avslutade med en fika på cafet som fanns där innan vi åkte hemåt.
 
Jag har inte varit så bra att uppdatera här på bloggen sista veckan och det kommer kanske fortsätta vara lite glest med inläggen nu i sommar. På söndag reser vi bort men jag ska så klart blogga lite från iPhonen så helt utan inlägg blir det inte :)
 
 
 
 
Taggar: Balsjö, kalv, Älgarnas Hus, älg;

Dagens

Dagens klädsel var detta. Det neongula linnet tycker Emil känns lite som en "varsel-väst" hehe ;)
 
 
Linne - Gina Tricot
Shorts - HM
Skor - Refresh
 
 
 
 
 
 
Taggar: Gina Tricot, HM, Kläder, Refresh, mode;

Ett livstecken

Oj oj, nu var det ett tag sedan jag kikade in här och skrev något. Dagarna går alldeles för snabbt. I tisdags fyllde Emil år och vi hade hans systrar med famijer och min mamma här på fika. Av mig fick han pengar, blommor och choklad. Skittråkiga presenter men med pengar kan han ju köpa vad han vill :)
 
En efterrmiddag åkte vi till Holmsund och var i lekparken med Sofia och barnen. Perfekt ställe att va på, barnen leker och de vuxna kan surra ;)
Igår mådde jag lite halvers så det blev inget vettigt gjort och idag känner jag mig oxå lite risig. Kvarlevorna efter förkylningen och så lite mens på det. Men nu är det ju helg och det känns så skönt. Synd att det är mulet och tråkigt ute men då blir det en desto mysigare filmkväll kanske :)
 
Bild från förra helgen då det var Wheels här i stan. Jag gömmer mig ganska bra bakom Fanny ;)
Bild lånad av Mats Alfredsson