Min fredag

Dagen inleddes med julmatshandling på Maxi. Vi var på plats klockan 9 men det var rätt mycket folk ändå, så klart blev det avstämning i kassan så det var bara att packa upp allt. Tycker det blir avstämning ganska ofta trots att vi aldrig fått någon anmärkning, typ var femte gång. Är det så för alla? Som tur var misstämde ingen denna gång heller och det går ju ändå an då man är två som hjälps åt med uppackning och nedpackning :-)
Dagens bak blev falska potatisbakelser, tycker de passar utmärkt till jul.

På eftermiddagen kom svärmor och Thomas för att lämna/hämta julklappar, 27 mil har de åkt och blir lika långt för dem hemåt ikväll. Det tar sin lilla tid då hon har 4 av sina barn runt Umeå & Övikstrakten och ska stanna hos alla :-) Jag hade beställt glas från Ikea med dem, och de invigdes till kvällens tacomiddag. Tyvärr stannade de inte över middagen då de hade bråttom vidare till döttrarna. Min svägerska som vi trodde skulle bli igångsatt idag blev hemskickad och ev blir det på söndag, ser allt bra ut blir det på onsdag. VAA??? Vi vill ju träffa Lill-kusinen snart ju! Inte mycket att göra än att vänta.

Nu sitter vi bänkad framför Postkodsmiljonären, i alla fall jag, Emil ligger och har visst slumrat till. Edvin sussar sött i sin säng och Keyvan sitter uppe i sitt rum och spelar, vovarna ligger utslagna lite här och var :-)

Ha en fin fredagskväll och mys lite extra så här på årets mörkaste dag!

Kommentera inlägget här :