Första inlägget

Hej och välkommen! Oj vad jag har både längtat och dragit mig för att starta en blogg, jag menar, vad skriver man i sitt allra första inlägg liksom? Hur börjar man? Hehe, ja nu har jag ju redan börjat så det är väl bara att köra på då ;-)  Min tanke är att jag ska blogga om mode och skönhet men även lite ur mitt liv och min vardag, hoppas du hänger med :-)
Kram!

Kommentarer :

#1: Anita BJ

Men vilken himla tur jag råkade klicka på ditt fotografi i den kommentar du skrev i min blogg - annars hade jag aldrig hittat hit till din nya blogg! Jag var in på din himlakropp för ett tag sen för att kolla om du fortfarande höll på, men där var det väldigt gamla inlägg så jag trodde du slutat. Och vad fin din nya blogg är! Ljus öppen och färsch med fina färger. Nu ska jag följa dig på bloglovin :) Kram!

Svar: Ja det var ju tur hihi :-D Min gamla var jag in på för ett tag sedan men det kändes bara pinsamt haha så det fick bli en ny :-PJag kikar in hos dig i princip varje dag men jag är lite halvkass på att kommentera men jag ska bli bättre för hur kul är det inte att logga in på sin blogg och ha fått en kommentar :-D Kram!
Louise

skriven

Kommentera inlägget här :