Morgonbestyr och lite nätshopping

Edvin sov till klockan sju i morse. Det funkar för mig :-) hehe På morgonen har jag dammsugat bottenvåningen och våttorkat, slängt i en tvätt som snart piper och vill hängas upp. Jag tycker om att tvätta och hänga tvätt, att se det bli rent och dofta gott. Sen att vika ihop den torra tvätten och lägga i garderoberna är astråkigt ;-)
Lillskrutten är fortfarande hängig. Det man märker det allra mest på är aptiten eftersom att han i normala fall älskar att äta mat. Nu petar han i sig litegrann men inte så mycket. Lillgubben min :-(
För stunden sover han ute i vagnen och han somnade efter bara en kort stund. Det blir en dag här hemma idag med alltså.
 
Jag har roat mig lite med att beställa skor till lillen. Då barnbidraget kommer rycker det i shoppingtarmen ;-)
De här fina skorna blev det, ett par Adidas för 238 kr hos Sarenza.se Fraktfritt och fria returer, som det ska vara alltså tycker jag :-)
 
Taggar: Adidas;

Kommentarer :

#1: Nina-mamma till 4 trollungar

Den skon var fin, precis den modellen jag letat efter till Elliot men inte riktigt hittat. Han hade den modellen förra året och då köpte jag den på barnskospecialisten men nu har den varit slut i hans storlek jättelänge.

Är han bättre er lilla gosse idag?

Vad har ni för väder däruppe, börjar likna något våraktigt?

KRAM!

Svar: Han har vart hängig hela helgen och nu rinner det från näsan så vi får väl se om han går till dagmamman imorgon, får se hur det ter sig under dagen :-)
Det är vår men vi har snö kvar och det är ganska vått så än dröjer det innan vi kan börja räffsa :-P

Hur har ni det denna måndag ? :-)

Kram!
Louise

skriven

Kommentera inlägget här :