Sunny Sunday

Känns som att lite energi är på väg tillbaka, det känns inte lika ostadigt men huvudvärken är kvar. Men det går åt rätt håll. För den här gången.
Solen har lyst i två dagar och temperaturen har vart härlig. Vårkänslor. Vi har bara varit på gården men i alla fall ute och luften gör en gott.
Imorgon är det äntligen måndag och Emil kommer hem på kvällen. Han är extremt efterlängtad efter denna helvetesvecka. O yessss!

Kommentarer :

#1: Nina

Även här soliga och härliga bilder :-) visst fick man nästan lite vårkänsla igår om än det var kallt. Såg att du vann en av Tingeling filmerna hos sofsan, va kul! Grattis! Hade verkligen hoppats få vinna en till Lova men man kan inte få allt :-) Ha en finfin måndag! KRAM!

Svar: Ja verkligen vårkänslor och här hade vi plus 5 grader så det var riktigt skönt :-)Synd att du inte vann filmen men vet du, jag såg att Carola (familjen annorlunda) tävlar ut tre ex nu så var med där vettja :-D
Kram!
Louise

skriven
#2: Nina

Tack för tipset! :-) Nu är jag med där men lite fler tävlande så ännu mindre chans men utan att delta är ju chansen obefintlig -) Kram!

Svar: Så är det ju, jag håller tummar och tår för dej :-)
Louise

skriven
#3: Fia

Det är det, grattis! =)

Svar: Åååå tack :-D
Louise

skriven

Kommentera inlägget här :