150 gram smör/margarin
3 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
1 dl kakao
2 ägg
2 dl vetemjöl
1. Smält smöret och rör ner socker, vaniljsocker och kakao.
2. Rör ner ett ägg i taget
3. Rör sist i mjölet
Smörj och bröa en form med avtagbar kant (jag använder alltid kokos) och häll över smeten.
Grädda i nedre delen av ugnen max 20 min i 175 grader (den ska vara lite lös)
Låt svalna och ställ i kylen minst 1 timme.
Servera med grädde eller vaniljglass och kanske goda jordgubbar eller hallon till.
Lätt som en plätt, det svåraste är att låta bli att smaka av den innan den blivit kall ;-)

Vi hade varken grädde eller glass hemma så jag pimpade den med lite florsocker, vilket är ganska onödigt då den är rejält söt i sig själv men vad gör man inte för att det ska se lite bättre ut :-P
Haha nä det var lite chockerande att få det över sig när skåpet öppnades :P