Happy Lights

En sån här ljusslinga önskar jag mig. Det lutar åt att det blir en slinga med bara vita kulor men jag gillar även den på andra bilden med. Svårt val, kanske får bli 2 ? hehe Vilken är din favorit ?

 
 
Detta är bara ett urval av de färger som finns och de kostar 299 kr. Du hittar dem hos  www.ironhouse.se
Taggar: Happy lights, ljusslinga;

Kommentarer :

#1: Anita BJ

Men så fina! Nu blev jag också sugen på dem. Jag älskar ljusslingor, skulle kunna ha hur många som helst. Fast det blir mest bara vid jul. Det är som att vi har för joxigt mycket grejer och damm och små rum så det gör sig liksom inte.

Svar: Det är väl så att de kräver sin plats, men tänk vad fint att duka fint och ha på bordet :-P Jag älskar oxå ljusslingor, lampor överhuvudtaget :-D hihi
Louise

skriven
#2: Kaatzi

Å precis min stil!
Älskar mysig belysning. Kan inte välja en, det var flera som var fina!

Ha en skön kväll
Kram K

skriven
#3: En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Vilka fina! Jag skulle nog valt vitt. Men då är ju allt jag köper hem vitt nästan också :)
Kram

skriven
#4: bara anna

Waow, så fina, jag vill ha dem på bilden längst ned!

skriven
#5: Nina

Superfina båda två! Så jag skulle inte kunna välja ;-)

skriven
#6: Sofia

Det tråkiga i kråksången är att på bilderna är det är typ 3-4st slingor som sitter ihop, men smakar det så kostar det :)

Svar: Tror du det ? Vore ju väldigt knäppt men förvånad blir man ju inte hehe. Har sett dessa i butik i stan, design shopen (?) och vad jag minns var det ju många kulor på en slinga och den såg tät ut men jag kan ju så klart ha fel, du vet ju hur det är med mitt minne hihi ;-)
Louise

skriven
#7: Sofia

Jo, jag såg dem ju igår och förvånad blev jag då det var en hel slinga med massor av bollar. Men jag vet att jag har sett dessa på en sida, minns inte vilken, där det stod att det var 8 bollar per slinga. Måste nog surfa runt lite igen :)

Svar: För en gång skull mindes jag alltså rätt hihi De som är här har 20 bollar. Minns du om det fanns helvita på stan ? De är nämligen slutsålda på ironshop :-)
Louise

skriven

Kommentera inlägget här :