Uppdatering

God kväll!
Tänkte bara kolla in här och säga det att något parhus blir det inte för vår del, inte det vi tittade på idag i alla fall. Jag var ju inte så pepp innan och blev inte så mycket mer sugen efteråt. Njää, det får vara helt enkelt. Vi väntar in något bättre :-)
Nu ska jag planera veckans mat och inköpslista. Handlingen får vänta till imorgon.
Ha en fin kväll!
 
 
 

Kommentarer :

#1: bara anna

Så bra att ni inte förhastar er! Det ska ju verkligen kännas helt rätt. Hur ser ditt drömhus ut?

Kram

Svar: Ja det handlar om så mycket pengar då man köper ett hus så det måste verkligen kännas rätt i hjärtat :-) Vet inte om jag har något drömhus egentligen men jag vet däremot ganska snabbt om jag kommer tycka om ett hus eller inte, en känsla :-) Vi kommer inte ha råd att köpa något nybyggt hus så det kommer säkert bli något 70-tals hus eller något sånt. Priserna här i Umeå är höga och vill man bo i stan så kostar det :-) Hur är huspriserna där du bor ?
Louise

skriven
#2: bara anna

Här får du ett fint hus för 1,5 miljon och där runt ligger de flesta nu tycker jag. Då brukar det inte vara mycket att fixa med i den prisklassen.
Men sedan finns det ju billiga renoveringsobjekt också. Beror ju på hur händig man är och hur mycket man vill göra själv.
Finns det många hus till salu hos er? Här finns gott om hus nu. För bara några år sedan fanns det knappt några alls....

Svar: Då är det ju en rätt bra kurs vad det gäller priserna hos er :-) Parhuset vi kollade på var en bostadsrätt och utgångspriset var 895 000 kr, i ett rätt sunkit skick enligt mig. 6-7 km från centrum. Det andra parhuset som är ett "riktigt" parhus med tre plan och i fint skick har ett utgångspris på 3,2 milj och ligger i samma område. Sen blir det så klart dyrare ju närmare stan man kommer :-) 5 mil från Umeå kan man "fynda" hehe men så långt bort vill inte jag bo :-D
Louise

skriven

Kommentera inlägget här :