Vår eftermiddag på stan

Så var det åter kväll och jag känner mig ganska trött efter vår eftermiddag på stan. Jag känner mig som hemma då jag får traska omkring på torget och in och ut i butikerna. Saknar närheten till stan. Tidigare bodde vi alldeles i närheten, 15 min promenad eller 5 min med cykel, drömläge enligt mig men inte enligt Emil hehe ;-)
Nu blir det inte så ofta, bara någon gång i månaden som jag är på stan så då njuter jag lite extra och mår gott.
Keyvan hade lite han skulle handla, bla för ett presentkort på Stadium och jag ville gärna kika in i några butiker men det blev bara några stycken, med ett 1½ åring i vagnen är det ingen garanti att man får titta runt i lugn och ro så jag valde ut några jag var extra sugen på.
 Valet föll på Lagerhaus, Mia´s lustgård och Polarn & Pyret, shoppade i samtliga :-D
 
Dett är vad som hängde med hem.
 
Fina presentpapper, ett doftljus och blockljus från Lagerhaus
 
På Mia´s lustgård hittade jag ytterligare ett doftljus. Jag fick ett sånt här doftljus av Therese och Fredrik då de var hos oss över nyår och jag gillade det så mycket att jag var tvungen att köpa ett till, fast nu blev det en annan doft :-)
 
Hos Polarn & Pyret hittade jag en "rånarluva" till Edvin som han kan ha ute då det är riktigt kallt och så såg jag deras superfina badrockar med dragkedja och kunde inte låta bli att köpa en sån till han oxå. Perfekt då den storleken jag köpte var 2-4 år, vilket betyder att han kommer kunna ha den rätt länge och då tyckte jag att priset blev mindre jobbigt. Man är bra på att övertyga sig själv va? ;-)
 
 
 
Efter shoppandet var det läge för lite käk så att vi skulle orka med handling på Maxi oxå.
Vi hamnade här:
 
Lillen åt sin första Max-burgare och jag kände mig lite som en "dålig" morsa som lät honom äta där. Dock fick han inga strips eller läsk så då kände jag mig som en "bättre" morsa  igen ;-) Han åt med god aptit då brorsan som ätit färdigt matade honom så jag fick äta upp min burgare.
 
Sen brassade vi iväg till Maxi, hämtade ut ett paket med lampor som vi beställt och handlade lite smått. Sen vidare på OKQ8 för att hämta ut ett paket åt Emil som kommit. Och sen fick vi ääääntligen åka hem och väl hemma var det gröt, dusch och nattning för en liten gubbe. Sen har jag satt ihop och fixat med de nya lamporna som ska vara på våra sängbord. Köpta på Halens för 199 kr styck om jag inte minns helt fel.
Så här blev det
 
Nu skulle vi haft något snyggt överkast (vi har två stycken men inget av dem passar). Och så fattas det en massa fina kuddar, gärna några med färg så det inte ser så blekt ut. Ser att tavlan hänger lite snett och så har vi en liten vove som pryder sängen (läs hårar ner) ;-)
 
Nu te och mackor tack!
 
 
 
 
Taggar: Halens, Lagerhaus, Shopping, bilder, bob, lampor, ljus;

Kommentera inlägget här :