Lördag 16 mars

Tiden, lusten och framförallt orken saknas just nu och därför har jag varit riktigt kass på blogga men nu kommer i alla fall ett litet inlägg :-)
I torsdags åkte jag Emil & Edvin till Leo's lekland. Första besöket för lille gubben och han tyckte att allt var så spännande. Otäckt var det att vara i gångarna lite högre upp så det blev att hålla sig till marknivån. Allra roligast var nog trehjulingarna. Även lastbilen var kul att ratta i :-) Vi åt lunch där och så lekte vi en stund till innan vi åkte därifrån. Helt perfekt att åka dit en förmiddag mitt i veckan. Var kanske 10 föräldrar där med sina barn och det var inte högljutt och jobbigt. Nästa ledigvecka Emil har ska vi testa ett av de andra leklanden vi har här i stan :-)

Igår åkte vi till Husum och hälsade på Johanna, Conny och Anton. Kollade in deras nya kök som verkligen blev ett lyft :-D och så fikades det och surrades en del innan vi körde hemåt igen och då var det bara att ställa sig och steka köttfärs då det skulle ätas tacos. Mycket gott blev det. Emil tillbringade hela kvällen och natten i sitt garage och Keyvan bakade kladdkaka som vi åt till Gladiatorerna :-)
I morse vaknade Edvin kvart i sex och jag formligen avskyr att kliva upp tidigt. Men med tanke på att Emil kom hem halv fyra inatt/morse så kändes det som att det inte var läge att be honom kliva upp hehe ;-)

Nu har vi lite soffmys och på några timmar ska vi ut och åka pulka/ bob i Holmsund med familjen Luther. Grilla korv och kanske få lite sol på det vinterbleka ansiktet :-)
Vad hittar ni på idag?

Kommentera inlägget här :