Torsdag & fredag

I torsdags blev det inte något bullbak här hemma, istället åkte vi och hälsade på Sofia och barnen. Mycket bättre :-D Där blev vi kvar tills det var dax att åka hemåt och börja med maten.

Igår åkte vi till Strömpilen med Annso. Jag kämpade med att inte titta på så mycket fina kläder till mig genom att hålla mig till barnavdelningarna och blinda för resten. Gick bra och endast lite kläder till barnen inhandlades ( och det är ju typ roligare än att handla åt sig själv hehe). Edvin sov snällt i vagnen under tiden vi var där och på Maxi. När vi var färdiga där åkte vi ner till stan för att hämta Keyvan från skolan och sen vidare hem till oss. Annso åt fredagsmiddag med oss och det blev inget mindre än tacos ;-) Keyvan bakade kladdkaka till fredagsmyset. Det har som blivit hans göra senaste veckorna :-)
Strax efter åtta körde jag Annso hem till sig. Keyvan stannade hemma med en sovande Edvin. Hemma igen såg vi klart Gladiatorerna och sen var det bara att skutta i säng.
Har sovit rätt dåligt inatt med konstiga drömmar men ibland är det ju så och så tyckte Edvin att det var morgon strax före kl 6. Suck! När Emil kommer hem i veckan ska jag se till att ta en lååååång sovmorgon :-P

Har inte blivit så mycket bilder tagna de senaste dagarna men Annso och Edvin dokumenterades då de satt i myshörnan och busade med de gröna och lila skrän fåglarna :-)

Kommentarer :

#1: Anita BJ

Så himla mysigt ni haft det! Gulliga bilder från myshörnan. Så himla bra åxå att Keyvan kan vara barnvakt lite :)

skriven
#2: Nina

Trevligt med lite besök :-) Har ni en bra lördag? Förstår att du längtar efter sovmorgon, det är jobbigt med många tidiga morgnar. Kram

Svar: Vi har haft en bra dag, vi åkte iväg och fikade :-)Kram!
Louise

skriven

Kommentera inlägget här :