Badrumsjakten har börjat

Idag har vi farit runt på olika ställen och spanat på badrumsinredning. Vi har varit inne på att skåpet under handfatet ska va svart fast jag tror att vi börjar ändra oss till att det ska vara vitt. Men än är inget bestämt. När vi bestämt vilket kakel och klinkers vi ska ha blir det nog lättare. 
Den här blev min favorit idag men med spegelskåpet skulle det kosta 26000 kr. Alltså blir det inte det, men snyggt är det ju ;)


Så såg vi nåt liknande som var billigare men kanske inte riktigt lika lyxigt. 


Vi har fått en offert från ett ställe som var i saftigste laget. Imorgon ska vi få en till och på måndag ytterligare en så nu håller vi tummar och tår att det inte drar iväg. Fy bubblan vad det är dyrt att renovera badrum. Men kul :D

Kommentarer :

#1: Anita BJ

Missa inte Ikeas toamöbler, vi köpte deras breda handfat billigt och har varit nöjda med det.

Svar: Ska genast kolla :D
Louise

skriven
#2: Nina-mamma till 4 trollungar

Jag är så grymt kass på att nu hänga med, kommentera osv. Men jag har flera svar på dina frågor ;-) Självklart är ett (i ditt tycke) halvkasst inlägg på din blogg lite då och då massor mer värt än inget inlägg alls! Allt ligger i betraktarens ögon, det du kan tycka är trist och enahanda kan i en annans ögon vara jätteintressant, inspirerande, reflektionstillfälle och glädjande.Lycka till med badrummet! Vad spännande, roligt och givetvis begränsande men med utvecklingmöjligheter :-) Kram!

Svar: Jag är oxå helt off i att hänga med i bloggar och kommentera men tiden och orken räcker inte riktigt till. Hoppas du har det gott och får njuta av helgen. Här blir det mycket packande :DKram!
Louise

skriven

Kommentera inlägget här :